Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-11:2006

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-11: Särskilda krav - Pastakokare

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-11:2006

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-11: Särskilda krav - Pastakokare
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
Addition:
This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating
characteristics relating to the safety, rational use of energy and marking of commercial gas heated pasta
cookers.

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-11:2006

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-11: Särskilda krav - Pastakokare
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers

Artikelnummer: STD-45814

Utgåva: 1

Fastställd: 2006-07-07

Antal sidor: 10

Ersätter: SS-EN 203-2