Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-2: Särskilda krav på ugnar
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang
Addition
This European Standard specifies the test methods and requirements for the construction and operating
characteristics relating to the safety and rational use of energy, of commercial gas heated natural convection
ovens, forced air ovens, multi-function ovens and steaming ovens, atmospheric or pressurised.
Commercial bakery ovens, with a sole plate or a trolley and pizza ovens are also covered by this standard.
This European Standard does not cover appliances which are specifically designed for use in industrial
process on industrial premises.
Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-2: Särskilda krav på ugnar
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang