Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-7:2007

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-7: Särskilda krav för små och stora roterande grillspett

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN 203-2-7:2014
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-7:2007

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-7: Särskilda krav för små och stora roterande grillspett
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 636 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 636 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard

Ämnesområden

Hushåll Allmänt (97.020) Spisar, kokhällar, ugnar och liknande bruksföremål (97.040.20)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 203-2-7:2007

Gasutrustning - Gaseldad utrustning för restaurangkök - Del 2-7: Särskilda krav för små och stora roterande grillspett
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 636 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 636 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Standardiseringsarbete utan svenskt deltagande, SIS/TK 998

Internationell titel: Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries

Artikelnummer: STD-60976

Utgåva: 1

Fastställd: 2007-05-14

Antal sidor: 9

Ersätter: SS-EN 203-2

Ersätts av: SS-EN 203-2-7:2014