Standard Svensk standard · SS-EN 4855-01:2020

Flyg- och rymdteknik - Ekoeffektivitet hos cateringutrustning - Del 01: Allmänna villkor

Status: Gällande

Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 4855-01:2020

Flyg- och rymdteknik - Ekoeffektivitet hos cateringutrustning - Del 01: Allmänna villkor
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This document defines the test procedures and calculations to determine the ECO efficiency of the following catering equipment installed in an aircraft:
- Chilling equipment (with freeze function);
- Ovens (steam and convection ovens);
- Beverage makers (coffee maker, water heater).
Based on the results it will be possible to derive the energy consumption index and a performance index of the considered equipment type. The two index values represent the ECO efficiency.

Ämnesområden

Flygplan och rymdfarkoster Allmänt (49.020) Material och produkter i kontakt med livsmedel (67.250)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 4855-01:2020

Flyg- och rymdteknik - Ekoeffektivitet hos cateringutrustning - Del 01: Allmänna villkor
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 735 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 735 SEK
standard ikon

Papper

Pris: 1 176 SEK
standard ikon pdf + standard ikon

PDF + papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Dykapparater, SIS/TK 635/AG 04

Internationell titel: Aerospace series - ECO efficiency of catering equipment - Part 01: General conditions

Artikelnummer: STD-80019859

Utgåva: 1

Fastställd: 2020-02-18

Antal sidor: 20