Material och produkter i kontakt med livsmedel - Plast - Del 5: Provningsmetoder för total migration till vattenbaserade livsmedelssimulatorer i migrationscell
Material och produkter i kontakt med livsmedel - Plast - Del 5: Provningsmetoder för total migration till vattenbaserade livsmedelssimulatorer i migrationscell
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang
This Part of this European Standard specifies test methods for the determination of the overall migration intoaqueous based food simulants from one surface only of plastics, which are intended to come into contact withfoodstuffs, by exposing the food contact surface, using a cell, to the selected food simulant at temperatures up toand including 70 C for selected test times.This method is most suitable for plastics in the form of films and sheets, but is particularly applicable to thosematerials consisting of more than one layer or of surfaces that differ in their migration characteristics, which shouldbe tested with the food simulant in contact only with the surface which is intended to come into contact withfoodstuffs.
Material och produkter i kontakt med livsmedel - Plast - Del 5: Provningsmetoder för total migration till vattenbaserade livsmedelssimulatorer i migrationscell
Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag alltid har tillgång till senaste utgåvan.
Läs mer om SIS Abonnemang
Internationell titel: Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics - Part 5: Test methods for overall migration into aqueous food simulants by cell�