Standard Svensk standard · SS-EN ISO 8261

Mjölk och mjölkprodukter - Allmän vägledning för provberedning, homogenisering och spädning för mikrobiologisk undersökning (ISO 8261:2001)

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN ISO 6887-5:2010
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 8261

Mjölk och mjölkprodukter - Allmän vägledning för provberedning, homogenisering och spädning för mikrobiologisk undersökning (ISO 8261:2001)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This International Standard describes general guidelines for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for the microbiological examination of milk and milk products, including milk-based infant foods.

Ämnesområden

Livsmedelsmikrobiologi (07.100.30)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN ISO 8261

Mjölk och mjölkprodukter - Allmän vägledning för provberedning, homogenisering och spädning för mikrobiologisk undersökning (ISO 8261:2001)
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 875 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 875 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Svenska institutet för standarder

Internationell titel: Milk and milk products - General guidance for the preparation of test samples, initial suspensions and decimal dilutions for microbiological examination (ISO 8261:2001)

Artikelnummer: STD-31654

Utgåva: 1

Fastställd: 2001-12-07

Antal sidor: 18

Ersätts av: SS-EN ISO 6887-5:2010